Klubmesterskaberne blev i år afholdt lørdag den 15. marts 2014. Det var kun få dage inden landsstævnet og der var derfor også en god chance for at pudse formen af inden sæsonens højdepunkt.

Mesterskaberne blev indledt med fælles morgenmad. Der var friskt bagerbrød med tilbehør, endda pålægschokolade, samt juice og kaffe. Et traktement, der burde kunne trække flere deltagere til næste år.

Vi var i år 8 deltagere, deriblandt sidste års mester Jann. Derudover havde vi også glæden af at have en rookie med. Mads, som trods sine 45 år, pt. går på politiskolen, var med for første gang i klubben. Resultaterne viste dog, at Mads stadig har meget at lære. Han tabte alle sin kampe, men gjorde en god figur og nye ansigter er jo altid meget velkomne.

Lodtrækningen blev lavet ved morgenmaden og endte således:

Pulje 1:

Jann Wincken

Tommy Thorup

Mads Rasmussen

Jens Ole Poulsen

Jann blev puljevinder med tre sejre. Dette var dog ikke uden problemer, idet han var bagud 0-2 i sæt mod Tommy. Endvidere tabte han også et enkelt sæt mod Jens-Ole.

Kampen om puljens andenplads vandt Jens-Ole i tre sæt mod Tommy. Kampen var tæt og alle tre sæt blev afgjort med mindst mulig margin.

Mads viste at der er plads til forbedring, og han vandt ingen sæt.

Pulje 2:

Jens Skovbjerg Jensen

Mogens Bentzen

Kjeld Christensen

Jozsef Holecz

Jens blev her puljevinder med tre sejre. Heller ikke her var dette problemfrit, da han mod Mogens spillede en tæt 5-sæts kamp, som lige så vel kunne være endt med Mogens som sejrherre.

Mogens tog andenpladsen med to sejre, begge sikkert 3-0.

I kampen om tredjepladsen skulle der ligeledes 5 sæt til. Kjeld vandt undervejs 11-1, men måtte til sidst alligevel se sig slået af Jozsef med 2-3.

Semifinalerne endte således:

Jann – Mogens: 9-11, 8-11, 11-6, 11-7, 11-7.

En tæt kamp mellem de to fra Vestegnen, viste hvor godt de to hold- og doublemakkere kender hinanden. Ikke overraskende endte det i fem sæt og ikke overraskende endte Jann med at sejre. Han har flere gange vist, at han er lidt skarpere på de afgørende bolde.

Jens Ole – Jens: 11-5, 5-11, 5-11, 8-11.

Jens Ole lagde stærkt ud, men tabte pusten i andet sæt og derfra kunne Jens køre den sikkert hjem.

Finalen blev dermed en gentagelse fra 2013 og Jens havde i den grad revanche til gode.

Det kunne også ses i første sæt, hvor der stod Jens på det hele. I andet sæt bragte Jens sig foran 5-0 og det lignede efterhånden en hurtigt afgjort finale.

Men som så mange gange før, fandt Jann et ekstra gear når det virkelig gjaldt. Jann hævede sit spil mindst et niveau og var nu pludselig spilstyrende.

Kampen forblev tæt og seværdig, men Jens måtte endnu en gang se sig slået og Jann kunne lade sig krone som klubmester 2014. Tillykke til ham.

Jann – Jens: 5-11, 11-8, 12-10, 11-8

I Doubleturneringen spillede vi én pulje, alle mod alle. Doublekonstellationerne var som følger:

1.    Jens/Tommy

2.    Mogens/Jan

3.    Jens Ole/Kjeld

4.    Jozsef/Mads

Som undertippede gjorde Jozsef/Mads en god figur. I første sæt var de marginaler fra at tage sæt mod Jens/Tommy og mod Jens Ole/Kjeld lykkedes det, da de var foran 1-0 i sæt. Ikke desto mindre endte de på en fjerdeplads.

Jens Ole/Kjeld tog sig af tredjepladsen efter at have været foran 2-0 mod Jens/Tommy, måtte de se sig slået til sidst i femte sæt.

Jens/Tommy havde aldrig før spillet double sammen, og det kunne ses. Bevægelsesmønstrene var helt forskellige for de to spillere, og det skete adskillige gang at de løb i vejen for hinanden. Dette var til stor frustration hos Jens og Tommy, men til lige så stor morskab hos alle andre.

 

Om det var den manglende doublerutine der gjorde udfaldet i finalen skal være usagt, men faktum var, at finalen blev en affære hvor momentum svingede frem og tilbage. I femte sæt viste Jann/Mogens rutinen og vandt 11-6.

Jens/Tommy – Jann/Mogens: 11-9, 8-11, 11-3, 6-11, 6-11.

Jann kan således kalde sig dobbelt klubmester og man fristes til at anvende et gammelkendt fodboldudtryk om tyskerne.

Klubmesterskaberne er en sport med to eller fire spillere ved bordet og hvor Jann altid vinder til sidst. Tillykke til Jann og alle andre for en god indsats og tak for en hyggelig dag.

Ref.: Jens Skovbjerg Jensen.