Ved DPM 2015 i Østjylland, fik Jens Ole Poulsen overrakt PI-Københavns æresnål i guld, som besluttet på PI.s genralforsamling 2015, hvor Jens Ole Poulsen ikke var tilstede med følgende begrundelse:

Jens Ole Poulsen, der i dag er 71 år gammel, blev ansat i politiet i 1966.

I 1967 deltog Jens Ole for første gang i stationsturnering i bordtennis.

Fra sæsonen 1969-1970 og til d.d., har Jens Ole spillet bordtennis i stationsturneringen – indtil den blev nedlagt - og i turneringer under daværende Københavns Bordtennis Union (nu Østdanmarks Bordtennis Union) og i 2. division – veteran - under Dansk Bordtennis Union.

Jens Ole har i alle disse år, med meget få undtagelser, tillige deltaget i åbne stævner for PI-København, i klubmesterskaber og i Danske Politimesterskaber.

Administrativt har Jens Ole været medlem af bordtennisafdelingens bestyrelse som materielforvalter og spilleudvalgsformand i 16 år og derefter - og indtil d.d. - været medlem af spilleudvalget og nu også som Afdelingsregnskabskontrollant.

Jens Ole Poulsen har altid været og er en værdig repræsentant for politiidrætten og har ydet en formidabel indsats idrætslig og administrativt.

Jens Ole Poulsen blev tildelt æresnålen i sølv i 1990.